Komtessevafler
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggehviderne piskes stive.
Sukkeret tilsættes og massen piskes videre ca. 5 minutter.
Hasselnødderne hakkes fint, vi bruger minihakkeren til stavblenderen. Det hele røres sammen og kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud på bagepapir som runde vafler 8-9 cm. i diameter og ca. 0.5 cm tykke, der skal blive 16 stk. af en portion (giver 8 stk. færdige). Bages ved 180 grader C. i ca. 20 min. og afkøles inden de lægges sammen. Chokoladesmørcreme: Smelt chokoladen over vandbad og lad den køle lidt af. Pisk blødt smør og flormelis godt sammen. Pisk den afkølede men stadig tykflydende chokolade i. Vaflerne lægges sammen 2 og 2 med chokoladecreme og dyppes i smeltet chokolade på skrå i den ene side. |
|
Opskriften er vist 46156 gange,
og udskrevet 689 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne