Torsk i sennepsovs
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler:
Tilbered kartoffelbådene i oven, som anvist på pakningen. Torsk: Skær torkefileterne i 6 cm brede stykker, og læg dem i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Sæt fisken i ovnen de sidste 10 minutter af kartoflernes stegetid. Sennepssovs: Sovsen tilberedes, mens fisk og kartofler steger. Hæld mælk, margarine og mel i en tykbundet gryde, og pisk det sammen under opvarmning. Kog sovsen igennem, og smag til med fiskesennep, salt og evt. lidt eddike. Tilbehør: Hak de hårdkogte æg, og anret dem sammen med resten af Tilbehøret i skåle ved siden af fidken, når retten serveres. |
|
Opskriften er vist 26190 gange,
og udskrevet 585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne