Havtaskemedaljon med jomfruhummer
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Sauce:
Denne tilberedes mens fisken dampes i ovnen. Steg jomfruhummer, muslinger, kæmperejer og calamari (skåret i ringe) og hvidløg i olivenolie på en tefalpande i ca. 2-3 minutter. Tilsæt hvidvin og damp muslingerne tildækket til de har åbnet sig. Krydr med salt og peber. Tilsæt tomatkød og smag til med salt og peber. Kog saucen i ca. 5 minutter. Havtaske: Læg den rensede havtaskehale i et ovnfast fad med vinen. Krydr med salt, peber, frisk rosmarin, peperoncino og hvidløg. Drys med olivenolie og lidt fennikelfrø. Dæk det til med alufolie og damp i en 275 grader C forvarmet ovn i ca. 40 minutter. Læg fisken på et skærebræt og skær 2 fileter langs benet. Herefter skæres fileterne på skrå, i medailloner i ca. 1 cm tykkelse. Anretning: Anret 3-4 medailloner på hver forvarmet tallerken, sammen med de halvpillede jomfruhummerhaler, kæmperejer, muslinger med skal og blækspruttehoveder. Drys med sauce og blæksprutteringe og pynt af med basilikumtoppe. Tips: Saften fra fisken kan tilsættes saucen, som også kan anvendes til en pastaforret, hvor ingredienser er halveret. |
|
Opskriften er vist 15291 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne