Tunmousse
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Svendsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 303728 gange,
og udskrevet 4791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2024-01-06 17:12:56 Halver opskriften til 4 pers. Den skal så bare i en mindre form. Jeg synes også det luder af meget husblas. Jeg plejer kun at bruge 2 stk. anonym - 2017-09-08 08:35:34 7.5 ? Gr. Eller stk. Husblas Karen - 2015-12-20 01:24:36 Det virker som en stor portion på foto. Skal man kun have en lille bid med brød til som foret. Hvor meget skal man så lave. Vi bliver 10 personer inkl 2 børn Lisbeth - 2015-01-02 18:43:26 Utrolig lækker tunmousse �� mine gæster synes den var fantastisk �� Elsebeth - 2013-11-11 12:34:55 Den smager simpelthen SÅ godt! jeg brugte dog løgpulver istedet for rigtige løg.. det er bestemt ikke sidste gang jeg har lavet den :) Betina - 2012-01-18 13:48:31 jeg laver den tit selv. med en klat sennep og en hel creme fraiche. det passer med 6 husblas. tunmossen skal laves dagen før. denne opskrift har stået bag på husblasen før i tiden. den er super lækker. helt for sig selv ;-) Milz. - 2011-06-15 13:51:31 Dette er en super opskrift! Bruger den tit! BB - 2010-02-16 14:26:39 Har prøvet denne - og den er helt utrolig lækker. Alle gæster var i ekstase og vi spiste dobbelt portion. Selvfølgelig er det ikke et light produkt, men det er klasse :-) PS: brugte kun 10 bl. husblad til 12 ps. og det virkede fint! Valle - 2007-05-03 17:50:56 Den er præcis som den skal være, det handler bare om at smage den til, flødeskummet må under ingen omstændigheder springes over men ketchuppen kan godt skæres fra Marie - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder ret voldsomt med 12 blade husblas. Prøv at springe fløden og ketchuppen over, og put dild i i stedet for. man kan også nøjes med cremefraiche. Futte - 2005-01-01 01:01:01 Der må altså mangle nogle ingredienser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne