Kalvemedaljoner med porrer i safranfløde

Kalvemedaljoner med porrer i safranfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalvemedailloner skåret af kalvemørbrad
1 spsk.smør
1 spsk.olie
 salt
 hvid peber
1000 g.frisk spinat
4-6 porrer
1 knsp.safran
2 dl.piskefløde
1-2 spsk.citronsaft
500 g.frisk pasta efter eget valg (eller 300 g tørret)
 
Opskrift:
Fjern de grove stilke fra spinaten og skyl bladene til de er fri for evt. jord. Skær den øverste del af toppen af porrerne, skyl resten grundigt og skær dem i tynde ringe på 2-3 mm. Svits porreringene i en gryde i en spsk smør, tilsæt safran og piskefløde og lad porrerne koge møre i ca. 10 minutter. ’smag dem til med lidt salt og citronsaft. 2. Smelt smør og olie på en stegepande og brun kalvemedaillonerne ved rimelig høj varme. Skru ned og steg videre så medaillonerne får ca. 4-7 minutter på hver side - alt efter hvor tykke de er, og om du vil have dem rose eller gennemstegte. Krydr med salt og peber, tag medaillonerne af panden og kasser fedtstoffet. 3. Kog pastaen i en gryde med vand så længe som angivet på emballagen. Hæld vandet fra og kom de skyllede spinatblade ned til den varme pasta i gryden. Rør rundt 1 minuts tid til spinaten er "faldet sammen" og krydr med salt og peber. Server kalvemedaillonerne med porre i safranfløde og giv spinatpastaen til.





karakterer:
Opskriften er vist 12030 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu