Medaljon fyldt med vagtelbryst
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Kilde : Friland Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden/medaljonerne deles så der bliver 8 små medaljoner i alt. Vagtelbrysterne ristes i ca. 8 minutter, halveres på langs og pakkes ind i spinatbladene.
Der laves en lille lomme i siden af medaljonerne og vagtelbrysterne kommes indeni. Baconskiverne bindes omkring kødet og brunes på panden. Medaljonerne steges færdige i ovnen i ca. 4-8 minutter og hviler lige så længe inden serveringen. Spæde grøntsager: Grøntsagerne klargøres og dampes i smør til de er møre. Først gulerødderne og de sidste minutter kommes asparges og forårsløg i. Citronsauce: Skalotteløg, porre og hvidløg ristes i smør. Citronsaft tilsættes og nedkoges til 1/3. Hønsebouillonen tilsættes og det hele reduceres til 1/3. Citronskallerne kommes ved og fløde og koldt smør piskes i. Lige inden servering røres tomaterne i saucen. |
|
Opskriften er vist 9060 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne