Marsala pocheret kalvemørbrad med majroe tarte tatin
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : |
|
|
Vin, timian, løg og pebre koges op. Mørbraden kommes i, og pocheres i ca.
5-10 minutter på svag blus. Trækker herefter i ca. 10 minutter.
Majroerne ordnes og skæres i skiver. De blancheres i saltet vand i 1 minut. Sukker smeltes på en pande og smørret kommes ved. Majroerne vendes heri og afkøles. De karamelliserede majroer kommes i et fad med lidt af karamellen over. Butterdejen stikkes ud, så den er lidt større end majroeskiverne. Butterdejen lægges på majroerne og stryges med lidt æggeblomme. Majroe tarte tatin bages gyldne i ovnen i ca. 10 minutter ved 180 grader. Retten serveres sammen med lidt pesto af blendet basilikum, pinjekerner, parmesan-ost, olie og salt. |
|
Opskriften er vist 12421 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne