Kalvemedaljoner med porrer og spinatpasta
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Fjern de grove stilke fra spinaten og skyl bladene, til de er fri for jord. Skær den øverste del af toppen af porrerne, skyl resten grundigt og skær dem i tynde ringe på 2-3 mm. Svits porrerne i en gryde i en spsk. smør, tilsæt safran og piskefløde og lad porrerne kog møre i ca. 10 minutter. Smag dem til med lidt salt og citronsaft.
Smelt smør og olie i en stegepande og brun kalvemedaillonerne ved rimelig høj varme. Skru ned og steg videre, så medaillonerne får ca. 4-7 minutter på hver side - alt efter hvor tykke de er, og om du vil have dem rosa- eller gennemstegte. Krydr med salt og peber, tag medaillonerne af panden og kasser fedtstoffet. Kog pastaen i en gryde med vand så længe som angivet på emballagen. Hæld vandet fra og kom de skyllede spinatblade ned til den varme pasta i gryden. Rør rundt 1 minuts tid - til spinaten er "faldet sammen" og krydr med salt og peber. Server kalvemedaillonerne med porre i safranfløde og giv spinatpastaen til. |
|
Opskriften er vist 10819 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne