Havtaske med hjertemuslinger i ingefærsauce
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske Indsendt : Red : |
|
|
Skrub muslingerne godt og læg dem i rindende koldt vand i en halv time, så sandet bliver skyldet ud af dem.
Kog ingredienserne til kogelagen op, og kom muslingerne i. Læg låg på og ryst gryden forsigtigt og kog til alle muslingerne har åbnet sig. Kassér alle ikke åbne muslinger! Si muslingevandet gennem et fintmasket klæde. Tag muslingerne ud af skallerne og stil til side. Si lagen og kog fiskestykkerne i lagen i 2-3 minutter. Tag dem op og stil til side og hold dem varme. Til saucen svitses skalotteløg og frisk ingefær let i olien. Tilsæt soja, tomatpuré og den siede kogelage. Kog igennem, tilsæt de øvrige ingredienser, smag til og jævn saucen let. Varm fisk, muslingerne og de let kogte grøntsager igennem i saucen og server med løse ris. |
|
Opskriften er vist 12377 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne