Ovnbagt torsketournedos
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torsken skæres i tynde skiver. Skær på skrå med en filetkniv (som når man udskærer røget laks). Skiverne lægges ud på et fad eller en bakke.
En skive smøres med pesto, herpå lægges en skive som smøres med sennep skiftevis pesto og sennep, 4 skiver i alt og ca. 8 "tournados". Rulles og stilles på højkant i et ildfast fad. Garniture: Courgetten skæres i julienne (tynde strimler), der sauteres i olivenolie sammen med hakket skalotteløg og persille. Salt og peber. Tomatcreme: Tomaterne pureres i blenderen, sigtes så kernerne kommer fra, og saften koges ned til 1/2 dl i en kasserolle. Fiskefonden koges også ned til det halve, tilsættes fløde og koges igen til den er pænt jævnet. Tilsæt tomaterne og smag til. Lige inden serveringen sættes torsken i ovnen ved 225 grader alm. ovn i 6-7 min. Anrettes ovenpå courgetten med sauce udenom. Pynten lægges ovenpå. |
|
Opskriften er vist 34127 gange,
og udskrevet 467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2008-05-09 21:54:44 Tak for en fantastisk opskrift! Jeg brugte rød pesto (med soltørrede tomater). Det var helt utroligt lækkert. Jeg lavede dobbelt portion af garnituren - og serverede små kartofler til. Super lækker ret. Torsken var hjemmefanget og meget, meget fin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne