Solbær- og havresnitter
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt fintrevet citronskal. Smelt smørret og rør det i dejen. Tryk halvdelen af dejen ud i en lille bradepande (ca. 23x33 cm.) foret med bagepapir. Forbag bunden ca. 12 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.
Bland de skyllede og ribbede solbær sammen med citronsaft. Bland sukker og maizena og vend det sammen med bærrene. Hæld fyldet på den forbagte bund og smuldr resten af dejen over fyldet. Sæt bradepanden tilbage i ovnen i ca. 30 minutter til overfladen er gylden. Lad kagen afkøle i formen. Løft den op af formen ved hjælp af bagepapiret og skær den i snitter. |
|
Opskriften er vist 43937 gange,
og udskrevet 995 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer sarah - 2012-08-02 15:30:55 mums! De er super gode! En dejlig anderledes måde at få solbær på.. Jeg laver helt sikkert denne opskrift igen. anonym - 2009-05-29 16:03:24 Den kan med fordel laves med andre bær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne