Solbær- og havresnitter

Solbær- og havresnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

KonditoriRet : Konditori - Snitter

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Solbær- og havresnitter, billede 4 Solbær- og havresnitter, billede 1 Solbær- og havresnitter, billede 2 Solbær- og havresnitter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.havregryn
130 g.hvedemel
160 g.farin
0.5 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
1 citron revet skal heraf
160 g.smør
 
 Fyld:
300 g.solbær
1 spsk.citronsaft
125 g.sukker
1 spsk.maizena
 
Opskrift:
Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt fintrevet citronskal. Smelt smørret og rør det i dejen. Tryk halvdelen af dejen ud i en lille bradepande (ca. 23x33 cm.) foret med bagepapir. Forbag bunden ca. 12 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.

Bland de skyllede og ribbede solbær sammen med citronsaft. Bland sukker og maizena og vend det sammen med bærrene.

Hæld fyldet på den forbagte bund og smuldr resten af dejen over fyldet.

Sæt bradepanden tilbage i ovnen i ca. 30 minutter til overfladen er gylden. Lad kagen afkøle i formen. Løft den op af formen ved hjælp af bagepapiret og skær den i snitter.





karakterer:
Opskriften er vist 43937 gange,
og udskrevet 995 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-02 15:30:55
mums! De er super gode! En dejlig anderledes måde at få solbær på.. Jeg laver helt sikkert denne opskrift igen.

  -   2009-05-29 16:03:24
Den kan med fordel laves med andre bær.