Fiskeruller i purløgsauce (Stegeso)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dryp citronsaft på fiskefileterne og lad dem stå koldt, mens det øvrige tillaves.
Skær spækket i ganske små terninger og rist dem på panden. Tag dem op med en hulske. Brun de grofthakkede løg i fedtstoffet. Krydr fiskefileterne med salt og peber. Pensl dem på indersiden med tomatpure og strø spæk og løg på. Rul dem sammen fra halen og opefter og fæstn dem med kødpinde eller tandstikker. Læg fiskerullerne i den gennemfugtede stegeso ved siden af hinanden. Rør den fintklippede purløg op i yoghurten og hæld den over fiskerullerne. Fisken mørner på ca. 45 minutter ved 220 grader C. alm. ovn. Spis hvide kartofler og en tomatsalat til. |
|
Opskriften er vist 24884 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne