Kartoffelgryde med fisk (Stegeso)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog de skrællede kartofler og mos dem.
Rør dem op med æggene og smag dem til med salt, peber og paprika.
Skyl torskefileterne og tør dem. Skær dem i strimler. Smør den gennemfugtede stegeso med olie. Læg et lag kartoffelmos, tomatskiver, grofthakkede løg og derefter fiskestykker, der krydres og dryppes med citronsaft. Så lægges igen et lag kartoffelmos. Hæld resten af olien over. Stil gryden i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter. Tag låget af og brun retten på oversiden. |
|
Opskriften er vist 41390 gange,
og udskrevet 721 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-03-21 16:05:58 Mosen i bunden blev noget sjasket, og løgene var nærmest rå. En anden gang vil jeg nøjes med kartoffelmos på toppen og så vil jeg blanchere løgene inden de lægges i fadet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne