Mallorcinsk fiskegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær torskefileterne i mindre stykker.
Krydr dem med salt, peber og knust hvidløg og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Hak løgene groft og drys dem på. Læg tomatskiver over, så de dækker fisken helt. Anbring laurbærbladene øverst. Hæld hvidvinen ved og kog fisken under låg ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter, til den er mør. Fjern laurbærbladene. Til denne ret spises spaghetti med tomatpure og reven ost. |
|
Opskriften er vist 41284 gange,
og udskrevet 829 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer KNH - 2014-02-04 17:55:10 Fin ret, som også kan laves i ildfast fad med låg og med vinaigre/æblecider, hvis man har det og ikke lige har hvidvin. elise nielsem - 2014-01-13 00:57:51 syntes det er lang tid det skal have i ovnen når man tænker på det er torsk har ikke prøvet endnu Helle Høst - 2010-07-07 11:35:35 Det er en vidunderlig ret. Vi er vilde med den. Tak til forfatteren. Annalise Pajhede - 2005-01-01 01:01:01 Det er en dejlig ret. Vi spiser den med løse ris og mangler ikke sovs. Den "lalle" der bliver i gryden, når man hælder hvidvin på er nok (og smager himmelsk) Lotte Knudsen - 2005-01-01 01:01:01 retten er god nok, men der mangler en sovs dertil, man kan f.eks lave en sovs ud af noget af hvidvinen når rettenn er ved at blive færdig(altså torsken som er i ovnen). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne