Fiskegryde a la' Bacalao
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 29659 gange,
og udskrevet 716 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (28 stemmer) |
|
Kommentarer cej - 2007-05-19 16:54:37 bacalao er saltet tørret torsk. Bruger man dette til retten, skal det udvandes 5-6 gange over 2 døgn med henstand i køleskab. ove nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Det er faktisk den bedste måde jeg nogensinde har fået fisk(torsk)kan varmt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne