Fiskeminestrone med torsk og jomfruhummerhaler

Fiskeminestrone med torsk og jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.torskefilet uden skind
200 g.jomfruhummerhaler
400 g.fiskefond
1 løg
2 fedhvidløg
 Olie
0.25 rød chili
1 rød peberfrugt
2 appelsiner Saft heraf
1 dl.hvidvin
2 tsk.tomatpure
1 knsp.safran eller gurkemeje
 frisk basilikum
2 forårsløg
 
Opskrift:
Løg og hvidløg hakkes og svitses på en pande i lidt olie. Tilsæt hakket chili og peberfrugt samt skallerne fra jomfruhummerhalerne, og svits det hele i ca. 2 min.

Tilsæt tomatpure, safran, frisk basilikum, appelsinsaft, hvidvin og fiskefond, lad det simre i ca. 30-45 min. Ministronen sigtes og tilsættes snittet forårsløg, der er blanceret i kogende vand i ca. 1 min. Minestronen er nu klar.

Torskefileten udbenes og skæres i mindre stykker. Krydres med salt og peber og steges på en pande i ca. 1 –2 minutter på hver side, afhængig af tykkelse.

Tarmene på jomfruhummerhalerne fjernes, og halerne koges i saltet vand i ca. 45 sek., til de er blevet hvidlige i kødet.

Hæld minestronen i en dyb tallerken, placér torsk og jomfruhummerhaler heri, og pynt evt. med basilikumblade.





karakterer:
Opskriften er vist 15479 gange,
og udskrevet 476 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Pas på chili.