Fiskeminestrone med torsk og jomfruhummerhaler
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg hakkes og svitses på en pande i lidt olie. Tilsæt hakket chili og peberfrugt samt skallerne fra jomfruhummerhalerne, og svits det hele i ca. 2 min.
Tilsæt tomatpure, safran, frisk basilikum, appelsinsaft, hvidvin og fiskefond, lad det simre i ca. 30-45 min. Ministronen sigtes og tilsættes snittet forårsløg, der er blanceret i kogende vand i ca. 1 min. Minestronen er nu klar. Torskefileten udbenes og skæres i mindre stykker. Krydres med salt og peber og steges på en pande i ca. 1 –2 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Tarmene på jomfruhummerhalerne fjernes, og halerne koges i saltet vand i ca. 45 sek., til de er blevet hvidlige i kødet. Hæld minestronen i en dyb tallerken, placér torsk og jomfruhummerhaler heri, og pynt evt. med basilikumblade. |
|
Opskriften er vist 15479 gange,
og udskrevet 476 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bjaren - 2005-01-01 01:01:01 Pas på chili. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne