Fiskerens morgenret
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : |
|
|
Lad butterdejen tø op.
Læg torskefileterne i et ovnfast fad sammen med bouquet garni og peberkorn.
Drys med salt og dryp med citronsaft.
Hæld 1 dl. vand ved.
Dæk fadet med smurt folie og stil det i en varm ovn ved 180 grader i 20 minutter.
Lav en opbagt sauce af smør, mel og mælk.
Den skal være godt tyk.
Læg butterdejsstykkerne ved siden af hinanden, pres dem sammen og rul dejen ud til et rektangel i dobbelt størrelse.
Læg den på bagepapir.
Hæld væden fra fiskefadet og skil fisken i mindre stykker med en gaffel
Kom fisken i saucen, der smages til.
Øs fyldet op på halvdelen af dejen og drys med osten.
Fold den anden halvdel over og pres kanterne sammen med en gaffel.
Lad fiske”stangen” fryse i 30 minutter.
Bag den i en varm ovn ved 220 grader i 30 minutter.
Skru ned til 180 grader og giv den 15-20 minutter til indtil dejen er sprød
Tips: Fiskestangen kan laves aftenen før og fryses natten over. Bagetiden er da ca. 20 min længere |
|
Opskriften er vist 18648 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne