Makronmuffins 03
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt margarine
Pisk æg og sukker til en skummende masse
Deri blandes mel og vanillesukker
De knuste makroner og det smeltede margarine tilsættes.
Dejen fordeles nu i ca. 14 papirforme og bages i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. Kagerne er færdige når man kan stikke en strikke på i, og dejen ikke hænger fast på den. |
|
Opskriften er vist 253883 gange,
og udskrevet 3035 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (95 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2018-09-13 14:28:52 Super gode. Tilføjede et par dråber mandelessens. Mums Birgitte - 2018-02-25 19:50:15 Brug altid smør - margarine har en tendens til at klistre i ganen. Jeg brugte kun halvdelen af makronerne (fra Salling og dermed ikke så søde) og supplerede med 3 skefulde mandelmel. Desuden tilsatte jeg citronskal og ingefær. Jeg brugte kun 90 g sukker Ulla - 2014-11-10 16:31:31 Jeg havde virkelig set frem til at bage disse kage. Må indrømme at jeg blev skuffet. Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke. Jeg endte med at få kager der var brandt på toppen og i bunden.. Ditte - 2014-05-19 18:13:36 Kan man lave den i bradepande/kageform i stedet for? Nanna - 2014-03-24 10:49:37 Kagerne hævede utrolig meget op, og faldt totalt sammen bag efter. De er meget skuffende. nuka 03.02.01...11 år - 2012-03-22 18:00:20 3 æg 200g sukker ### ### 125g makroner ### ### 125g mel ¤¤ 125g smeltet margarine (--------) (1)varm ovnen til 200 først (2)æg,sukker piskes godt. (3)knus makronerne og vend dem i dejen sammen melet ps muligvis knus makronerne før du starter. (4)smelt margarinen lad den køle af og put den i dejen ps smelt margarinen før du starter (5) papir formene fyldes halvt og bages 18-min ved 200 nuka 03.02.01...11 år - 2012-03-22 17:38:46 de der muffins der er på billedet sammen klaskede følg min opskrift nuka 03.02.01...11 år - 2012-03-03 21:04:50 lav dejen uden at knuse makronerne helt knus dem groft men så skal man røre lidt mere i dejen og når dejen er lavet smelter du margarinen/smøret og så rører du det sammen og venter med at putte dejen i og venter i 2.min og når du har puttet dejen i formene og de har været i ovnen i 18.min så tar du dem og lader dem køle af i 2/3.min så bliver de ved med at være fugtige også om tre dage p.s lad margarinen køle af 0:40.sek også put det i.... så husk mine råd Theresa - 2008-12-06 15:13:54 Super skønne kager. Hele familien elsker dem. Regitze - 2008-10-04 16:48:07 det er bar en go kage prøv den! :) elsker den hihi else - 2008-05-10 08:27:11 dan er da bare lækker Lulle - 2005-01-01 01:01:01 Gode kager lige til at sate tændermne i!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 fedtfattig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne