Indbagt lammefilet/mørbrad
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Det er vigtigt at lammekødet er helt optøet inden stegningen, ellers opnår kødet ikke den fulde mørhed.
Optøs 2 dage i køleskab.
Svits mørbraderne på en tør pande, de skal forblive røde indeni, og afkøl dem. Rens og tør champignonerne og skær dem i tynde skiver. Svits dem i smeltet smør på en anden. Tilsæt krydderierne, hvedemel og til sidst fløden. Lad det snurre 2 - 3 min. Afkøl jævningen. Sæt kødet på smørdejen og kom jævningen ind mellem kødstykkerne. Pensel kanterne med æg, luk dem med en gaffel og pensel dem igen med æg. Sæt i en 180 grader varm ovn i ca. 30 min. Serveres med F.eks. glaserede gulerødder. |
|
Opskriften er vist 19248 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne