Indbagt lammefilet/mørbrad

Indbagt lammefilet/mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 stk.smørdej (diameter ca. 20 cm.)
400 g.lammefilet eller mørbrad
 
 Sauce:
2.5 dl.fløde
200 g.champignon
130 g.smør
 hvedemel
 salt
 rosmarin
 timian
 
Opskrift:
Det er vigtigt at lammekødet er helt optøet inden stegningen, ellers opnår kødet ikke den fulde mørhed. Optøs 2 dage i køleskab.

Svits mørbraderne på en tør pande, de skal forblive røde indeni, og afkøl dem. Rens og tør champignonerne og skær dem i tynde skiver. Svits dem i smeltet smør på en anden. Tilsæt krydderierne, hvedemel og til sidst fløden. Lad det snurre 2 - 3 min. Afkøl jævningen.

Sæt kødet på smørdejen og kom jævningen ind mellem kødstykkerne. Pensel kanterne med æg, luk dem med en gaffel og pensel dem igen med æg. Sæt i en 180 grader varm ovn i ca. 30 min.

Serveres med F.eks. glaserede gulerødder.





karakterer:
Opskriften er vist 19248 gange,
og udskrevet 423 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu