Stegt torsk i marinade

Stegt torsk i marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stykker torskefilet a ca. 125 g.
 olivenolie
 salt
 peber
3 spsk.balsamicoeddike
1 spsk.citronsaft
1 frillice eller andet sprødt salathoved
 brød, evt. flute
 
Opskrift:
Steg torskestykkerne i lidt olie på en pande, ca. 2 minutter på hver side. Når fiskestykkerne er stegt, lægges de i et lille fad og drysses med salt, peber, citronsaft og balsamico. Snit salaten fint og læg den som en bund på 4 tallerkner. Læg torskestykkerne på og øs marinaden over.

Server lunt brød, gerne flutestykker til.





karakterer:
Opskriften er vist 17380 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu