Stegt torsk i marinade
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Steg torskestykkerne i lidt olie på en pande, ca. 2 minutter på hver side.
Når fiskestykkerne er stegt, lægges de i et lille fad og drysses med salt, peber, citronsaft og balsamico.
Snit salaten fint og læg den som en bund på 4 tallerkner.
Læg torskestykkerne på og øs marinaden over.
Server lunt brød, gerne flutestykker til. |
|
Opskriften er vist 17380 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne