Lammebryst med ansjos-hvidløg

Lammebryst med ansjos-hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.lammebryst
200 g.lammefars
50 g.ansjosfilet’er
1 æg
1.5 dl.mælk
2 fedhvidløg
1 dl.brødkrumme
1-2 spsk.hakket persille
 
 Sauce:
100 g.hakket skalotteløg
50 g.smør
5 modne tomater, flåede
3 dl.lammefond
 
Opskrift:
Lammebrystet deles i 4 ialt, ridses i fedtet, og der skæres en ”lomme” i hvert stykke.

Fars:
Lammefarsen røres godt med ægget, et fed presset hvidløg, persille, mælk og brødkrumme. Ansjoserne hakkes grundigt med en kniv og røres i farsen, der smages til med salt og peber.

Farsen fyldes i stykkerne af lammebryst, der gnides godt udvendigt med presset hvidløg og drysses med salt og peber.

Kødet kan steges i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min, eller det kan steges over trækulsgrill for at blive rigtigt sprødt.

Sauce:
De hakkede skalotteløg svitses i halvdelen af smørret. Tomaterne hakkes med en kniv og tilsættes sammen med lammefonden. Koges kort igennem, smages til og resten af smørret piskes i.

Til retten kan serveres råstegte kartofler i tern, der ristes sammen med sesamfrø.





karakterer:
Opskriften er vist 7848 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu