Lammebryst med ansjos-hvidløg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Lammebrystet deles i 4 ialt, ridses i fedtet, og der skæres en ”lomme” i hvert stykke.
Fars: Lammefarsen røres godt med ægget, et fed presset hvidløg, persille, mælk og brødkrumme. Ansjoserne hakkes grundigt med en kniv og røres i farsen, der smages til med salt og peber. Farsen fyldes i stykkerne af lammebryst, der gnides godt udvendigt med presset hvidløg og drysses med salt og peber. Kødet kan steges i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min, eller det kan steges over trækulsgrill for at blive rigtigt sprødt. Sauce: De hakkede skalotteløg svitses i halvdelen af smørret. Tomaterne hakkes med en kniv og tilsættes sammen med lammefonden. Koges kort igennem, smages til og resten af smørret piskes i. Til retten kan serveres råstegte kartofler i tern, der ristes sammen med sesamfrø. |
|
Opskriften er vist 7848 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne