Grillede torskefiletter med lime og hvidløg
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Torsken dryppes med lime og citronpeber og träkker 2 til 3 timer.
Fyldet laves i en foodprocessor. Torsken skæres i stykker a ca 200 g, lægges på folie og fyld ud over. Herefter dobbeltfolie. Ca. 5 min. på hver side. Tilbehør: Ris som er forkogt og steges i en wok med løg, porre masser af paprika og sojasauce. Evt. med Hollandaise sovs til. Servering Som man vil, eventuelt med et hvidløgsflute og en flaske kold chablis eller lign. |
|
Opskriften er vist 26659 gange,
og udskrevet 710 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil - 2012-02-28 00:02:46 Kan anbefales :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne