Søgning på opskriftens navn


Resultat ved søgning efter "specier" : 28 opskrifter fundet

Kokkens favoritter
Chokoladespecier - Specier med chokolade, billede 4
Chokoladespecier - Specier med chokolade
Flormelis, mel, smør og æg blandes sammen til en dej. Chokoladen hakken i små stykker og blandes i. ( Skal først blandes i den færdige dej, ellers kan man ikke få den til at hænge sammen). Dejen rulles ud i to lige store pølser og...
se mere her
Specier, billede 4
Specier
Hak smørret i stykker og kom mel og sigtet flormelis i. Ælt det let sammen i skålen. Strø mel på bordet, og ælt dejen, til den er helt jævn. Rul dejen i stænger (4-5 cm. i diameter) og stil dem koldt, gerne natten over. Skær...
se mere her
Mandelspecier - Specier med mandler, billede 4
Mandelspecier - Specier med mandler
Blødt smør, sukker og sirup røres sammen. Herefter køres de hakkede mandler, mel og natron i. Når massen er kørt sammen rulles den i pølser, som specier, stilles på køl ca. 1 times tid, skæres ud i 3-4 mm skiver. Bages ved 200 grader...
se mere her
Lakridsspecier, billede 4
Lakridsspecier
Potaske (Opløses i en smule vand) De øvrige ingredienser vejes af i en skål og det hele æltes sammen til en ensartet dej. Hvis den føles lidt for blød, kan der tilsættes en smule mel. Dejen deles i 2-3 dele og rulles herefter til...
se mere her
Julespecier, billede 4
Julespecier
Chokolade og nødder hakkes fint. Melet sigtes sammen med natron. Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej. Dejen deles i 4 lige store dele, der formes til kugler og derefter trilles ud til ca. 30 cm lange pølser. læg dejen i...
se mere her
Nøddespecier - Specier med nødder, billede 4
Nøddespecier - Specier med nødder
Mel og smør smuldres sammen. Sigtet flormelis og finthakket hasselnødder tilsættes, og dejen æltes hurtigt sammen. Trilles til pølser og lægges i køleskabet. Skæres i tynde skiver og bages øverst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn på...
se mere her
De fire specier (Sønderjysk), billede 4
De fire specier (Sønderjysk)
Rør smør med sukker, tilsæt de finthakkede mandler og til sidst melet. Ælt dejen godt igennem. Man kan bage en pladekage eller man kan lave småkager af dejen. Hvis man vælger det sidste, skal dejen formes i hånden, ikke rulles eller...
se mere her
Citronspecier - Specier med citron, billede 4
Citronspecier - Specier med citron
Smør og mel smuldres og blandes med sigtede flormelis og reven citronskal. Æltes hurtigt sammen og trilles til stænger, der skal hvile koldt i mindst 1 time. Skæres i tynde skiver og bages ved 200 grader C alm. ovn i ca. 5 minutter.
se mere her
Vaniljespecier, billede 4
Vaniljespecier
Hak smørret i stykker og kom mel, sigtet flormelis og vaniljesukker i. Ælt det let sammen i skålen. Strø mel på bordet, og ælt dejen, til den er helt jævn. Rul dejen i stænger (4-5 cm. i diameter) og stil dem koldt, gerne natten over....
se mere her
Kanelspecier, billede 4
Kanelspecier
Hak smørret i stykker og kom mel, sigtet flormelis og kanel i. Ælt det let sammen i skålen. Strø mel på bordet, og ælt dejen, til den er helt jævn. Rul dejen i stænger (4-5 cm. i diameter) og stil dem koldt, gerne natten over. Skær...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    4.8 -      37 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Nøddespecier - Specier med nødder



    3.3 -      15 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Citronspecier - Specier med citron



    4 -      25 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Specier med chokolade og nødder



    3.3 -      28 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Mandelspecier - Specier med mandler



    5 -      4 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Specier med mandler



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Vaniljespecier



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kanelspecier



    4 -      79 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Chokoladespecier - Specier med chokolade



    4.4 -      81 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Specier



    4.7 -      10 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Julespecier



    4.8 -      8 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

De fire specier (Sønderjysk)



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Firespecier fra Farmor



    4 -      1 Der er billeder til denne opskrift   

Krydderspecier - krydder specier



    5 -      4 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Sirupsspecier - Sirups specier



    2.6 -      7 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Lakridsspecier



    3 -      32 Opskriften har næringsberegning   

3-specier



    3.4 -      4 Opskriften har næringsberegning   

Specier 03



    1.9 -      7 Opskriften har næringsberegning   

Specier 02



    2.8 -      2

Pomeransspecier



    4 -      1

Topspecier



    2.8 -      2

Hasselspecier



    4.5 -      2

Specier 04



    3.2 -      3

Specier 05



    4 -      1

Kokosspecier



    0 -      0

Morfars specier



    2.8 -      2

Alletiders Julespecier



    5 -      1

Mandelspecier med appelsinskal



    4 -      1 Opskriften har næringsberegning   

Specier med marcipan