Resultat ved søgning efter "kartoffelsalat" : 229 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Varm kartoffelsalat
Smør kommes i tykbundet gryde/ stegegryde, løg skrælles og skives/ternes og kommes i lad simre i ca. 10 minutter (må ikke blive brune). Eddike, sukker og vand kommes i og koges op.
De kogte kolde kartofler skæres i tern/ grov stykker. kom i...
se mere her
Kold kartoffelsalat
Skyl kartoflerne og læg dem i en gryde med vand, som lige dækker. Kog op, skru ned for varmen og læg låg på. Kog til kartoflerne er møre - prøv med en lille spids kniv.
Hæld det kogende vand fra og brus kartoflerne over med koldt...
se mere her
Gammeldags kold kartoffelsalat
Kog kartoflerne med skræl, lad dem køle af og pil dem.
riv løg på et rivejern, kom mayonnaise, sennep, løg, creme fraiche og salt og peber i en stor skål. evt. purløg, efter smag.
Bland det hele godt sammen og tilsæt derefter de små...
se mere her
Mormors kartoffelsalat
Dressing:
riv løg på et rivejern, kom mayonnaise, sennep, løg, cremefraiche og salt og peber i en stor skål. evt. purløg, efter smag.
Bland det hele godt sammen.
De kogte kolde kartofler skæres i skiver (halve skiver med store...
se mere her
Kold kartoffelsalat med karry
Kartoflerne koges, og afkøles i køleskabet.
Dressing:
Man blander mayonnaise, creme fraiche, sennep, citronsaft samt det hakkede løg. Der smages til med karry, salt og peber.
Kartoflerne skæres i stykker og vendes i dressingen. Det er...
se mere her
Kold kartoffelsalat med ymer
Hak løg og purløg fint.
Rør ymer eller lignende sammen med de øvrige ingredienser.
Skær kartoflerne i skiver, og vend dem i dressingen.
se mere her
Fedtfattig kold kartoffelsalat
Tag en skål og bland creme fraiche med alle krydderierne samt finthakket løg.
Skær kartoflerne i små stykker, og bland dem i. Rør det hele forsigtigt sammen.
Vask tomaterne og skær dem i både, og vask agurken, og skær den i skiver,...
se mere her
Græsk kartoffelsalat
Kartoflerne med skræl halveres på langs og skæres i smalle både på den lange led.
De lægges i et ildfast fad og blandes med olie, citronsaft, salt, peber og oregano.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn til de er brune og bagte, ca, 40 min -...
se mere her
Kold kartoffelsalat i sur sød marinade
Marinaden blandes, hvidløg presses og krydderurter hakkes fint, gem lidt hele krydderurter til pynt.
Kartoflerne skæres i passende stykker, tern eller skiver.
Løget hakkes fint.
Kartofler og løg vendes i marinaden og kartoffelsalaten...
se mere her
Verdens bedste kartoffelsalat (kold)
Kartoflerne skrælles/skrabes og koges i letsaltet vand. Afkøles og skæres i passende stykker.
Dressingen røres af de øvrige indgredienser.
Kartoflerne vendes i, og salaten pyntes med tomatbåde og drys af purløg/persille.
se mere her