Tøm køleskabet


Resultat ved søgning efter "sauterne" : 11 opskrifter fundet

Kokkens favorit
Foie gras Hjemmelavet (Fois gras), billede 4
Foie gras Hjemmelavet (Fois gras)
Sauternes koges ind til lige godt 10% (3 cl.) Pluk andeleveren i små stykker, fjern eventuelle blodårer og urenheder samtidig. Tilsæt den nedkogte sauternes, lidt salt og citronsaft og rør sammen. Kommes i en passene form eller skål og...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    3.3 -      36 Der er billeder til denne opskrift   

Foie gras Hjemmelavet (Fois gras)



    4.8 -      16

Champangesorbet



    2.5 -      4

Frisk frugtsalat med sauterens



    4.1 -      72

2 slags is til frugt



    5 -      74

Foie gras terrine



    5 -      1

Old House Onion Soup fra Kimmswick



    5 -      1

Stegt skovduebryst med letrøget rielette af duelår



    3.6 -      4

Vagtler i æbler



    3.8 -      7

Vildsvinemørbrad indbagt i butterdej med kyllingesoufflé



    4 -      1

Rabarberconsommé - Rabarber consommé



    4.5 -      4

Kransekagetærte med frisk frugt