Tøm køleskabet


Resultat ved søgning efter "marv" : 36 opskrifter fundet

Kokkens favorit
Oksehøjreb a la Imperial, billede 4
Oksehøjreb a la Imperial
Se hvordan du klargører oksehøjrebet her Oksehøjrebet anbringes i en bradepande, krydres med salt og peber, og brunes i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i 30 minutter. Sænk temperaturen til 225 grader C alm. ovn steg videre i ca 1.5 time....
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    3 -      68 Der er billeder til denne opskrift   

Ris-taffel



    2.9 -      12 Der er billeder til denne opskrift   

Osso buco - på en anden måde



    3.8 -      3 Der er billeder til denne opskrift   

Oksebov med marvpanade og rødvinssauce



    4.2 -      26 Der er billeder til denne opskrift   

Bordelaisesauce



    4.2 -      11 Der er billeder til denne opskrift   

Øl-brassieret oksebov med kartoffelmos



    2.8 -      2 Der er billeder til denne opskrift   

Oksebov med marvpanade, urter, honning/timian-kartofler



    4.8 -      7 Der er billeder til denne opskrift   

Oksehøjreb a la Imperial



    4.5 -      3

Consommé med marv



    3.7 -      5

Oksebryst med grønsager (Stegeso)



    5 -      1

Kalvebryst med marvpanade og julesalat



    3.5 -      2

Palmemarv cocktail



    4.8 -      14

Ungarsk gullaschsuppe 02



    5 -      5

L'entrecôte Beaujolaise



    4 -      1

Marvsovs



    4.7 -      12

Entrecote som i Bordeaux



    4.8 -      2

Maréchale



    4.8 -      6

Marvsuppe



    4.1 -      10

Ungarsk gulaschsuppe



    3.9 -      10

Fransk bondesuppe på kylling og oksebryst



    2.8 -      2

Kasserolle (pot-au-feu)



    4.8 -      4

Pot au feu ”Fransk kødsuppe” (Stegeso)



    5 -      1

Ovngratinerede dyremedaljoner



    3.3 -      4

Ungarsk gulasch suppe som skrup af suppe



    2.5 -      2

Foreller som på bornholm



    4 -      1

Kogt okse- og kalvekød som i Toscana



    3.5 -      2

Den klassiske Marvsovs eller Bordelaisesovs



    4 -      1

Grilleret Entrecôte med Marvsovs



    1.5 -      8

Marvbudding med punchsovs



    4.5 -      3

Osso buca alla milanese (Osso buco fra milano)



    2.5 -      2

Suppe på ben



    4.1 -      21

Tripes á la mode de Caen (Kallun med grøntsager fra Caen)



    4 -      1

Pot-au-feu



    2.1 -      6

Bagte rabarber med jordbærcreme



    4.6 -      12

Flaki (polsk suppe)



    4.8 -      14

Asiatisk Taffel



    4 -      1

Frikadelle-taffel