Resultat ved søgning efter "gorgonzola" : 99 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Gorgonzolasauce
Tag en tykbundet gryde, og hæld fløden i.
Reducér fløden, under jævnlig omrøring, ved middel til høj varme til den er blevet cremet og er tyknet. Den skal føles jævnet.
Kom nu 1½ dl hvidvin og gorgonzolaen i fløden. Hvis der er...
se mere her
Pasta med gorgonzola
Skær bacon ud i små skiver. Svits baconen i lidt olie. Tilsæt finthakket løg og hvidløg. Baconen skal være sprød.
I en anden gryde varmes piskefløde og gorgonzola langsomt op. Rør ofte, indtil osten er helt smeltet. Smag til med salt og...
se mere her
Mørbrad i gorgonzolasauce
Svinemørbraden skæres i 8 bøffer. Vikl et stykke bacon om hver bøf og krydr med salt og peber og smøres på den ene side med dijonsennep.
Porrer skæres i skiver og lægges i et smurt, ovnfast fad. (Man evt. kan svitse dem let i en gryde...
se mere her
Gorgonzolasovs med champignon
Opvarm oliven olien i en gryde og svits champignoner i skiver ca. 5 min. Tilsæt presset hvidløg og svits yderligere 5 min.
Rør fløde i. Kog op og kog i 1 min. Rør Gorgenzola i. Opvarmes forsigtig til osten smelter. Må ikke koge. Tilsæt...
se mere her
Mørbradbøf i gorgonzolasauce med sauteret grønt
Puds mørbraden af for hinder. Skær den på skrå i 2-3 cm. skiver og pres dem let med snitflade opad. Steg mørbradbøfferne 2-3 minutter på hver side. Drys med salt og peber. Bøfferne holdes varme.
Gorgonzolasauce:
Skær peberfrugt og...
se mere her
Forloren agerhøne
Svampe og tranebær sættes i blød natten over.
Tag lidt svampe fra til pynt, pres resten fri for væde og hak dem groft.
Den overskydende væde fra svampene gemmes til sauce.
Perleløgene gives et kraftigt opkog og køles af.
Halvdelen af...
se mere her