Søgning på opskriftens navn


Resultat ved søgning efter "Ribs" i kategori Syltning : 15 opskrifter fundet

Kokkens favoritter
Ribsgele, billede 4
Ribsgele
De knapt modne ribs og vand bringes langsomt i kog, og småkoger i ca. 20 minutter. Bærrene sies gennem et klæde eller saftpose. Saften måles og bringes i kog. Til hver liter siet saft: 1000 g. sukker 0.5 tsk. flydende Atamon...
se mere her
Ribssaft, billede 4
Ribssaft
De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne. Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min. Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer. Alternertivt kan bruges lægges et rent klæde i en sigte/dørslag....
se mere her
Ribssyltetøj, billede 4
Ribssyltetøj
De ribbede, skyllede ribs og vandet bringes i kog. Sukkeret drysses i. Syltetøjet gives et opkog. vaniljesukker og Atamon tilsættes. Syltetøjet skummes, hældes på glas der lukkes.
se mere her
Råsyltede ribs, billede 4
Råsyltede ribs
Vandet koges med sukkeret og Atamonen. De rengjorte ribs lægges i rene atamonskyllede krukker, og den afkølede lage hældes over. Krukken bindes til.
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    4.2 -      101 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Ribssaft



    4.2 -      110 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Ribsgele



    2.8 -      2 Der er billeder til denne opskrift   

Ribsgele med rød portvin



    3.9 -      43 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Ribssyltetøj



    4.3 -      9 Der er billeder til denne opskrift   

Ribssaft uden sukker (Diabetes)



    4.2 -      19 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Råsyltede ribs



    4.2 -      7 Der er billeder til denne opskrift   

Ribssaft 02



    4.5 -      3

Kirsbær-ribsmarmelade



    5 -      1

Kirsebær-ribs alliance



    4.5 -      4

Rå ribsgelé



    4 -      4

Hindbær-ribsgelé



    2.2 -      3

Ribs og solbærsaft



    4 -      1

Ribssaft (uden sukker)



    2.7 -      3

Ribsgele uden sukker



    4 -      1

Ribssirup - Ribs sirup