|
Inger Maries kage/Brosten2003-12-28 Spørgsmål fra : Mads Th. Pedersen
I opskriften indgår bl.a : ¼ kg chokolade
¼ kg smør
1 kg sukker
4 hele æg
1 kg mel
1 brev (6 teskefulde) bagepulver
skårne mandler
Chokolade og smør smeltes. Heri røres sukker, mel, æg, de skårne mandler og
til sidst bagepulveret. Bages i bradepande og skæres i små firkanter mens kagen er halvvarm.
Bemærkninger : Jeg har arvet min mormors gamle kogebog, inkl. opskriften på hendes legendariske "brosten"/Inger Maries kage.
Problemet er bare, at der ikke står nogle angivelser af bagetid
og -temperatur, og det er så her I kommer ind i billedet. Opskriften (som
jeg bestemt godt kan anbefales - den giver kager a la chokoladekage, bare
tørre/hårde/sprøde hen a la italienske mandelkager - lige til at dyppe i den
varme kaffe) lyder som ovenfor
Har I nogle skud mht bagetid/temperatur?
Mvh Mads
Svar : Hej Mads
Jeg har en opskrift her i kogebogen med det samme navn, og måsker du kan bruge temperatur og bagtid derfra.
Ellers er der bare at prøve.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|