|
Gås - langtidsstegt2003-12-13 Spørgsmål fra : AnnaSofie Hagen
I opskriften indgår bl.a : Gås, 5-6-kg. Traditionelt fyld af æbler og svesker. Hvor lang tid skal den have i en nyere varmluftsovn, når man gerne vil langtidsstege den?
Bemærkninger : Jeg har en opskrift på langtidsstegt and (3) kg, som jeg fandt sidste år hos Jer - den skal have ialt 6 timer v. 130 gr. Den blev virkelig lækker, så jeg ville gerne have en tilsvarende opskrift på gås!
Svar : Hej Anna Sofie
Jeg har en opskrift her som jeg håber du kan bruge.
Godt nok siger man 150 grader for langtidsstegning, men med 160 grader er det meget tæt på, og du kan jo eventuelt prøve at sætte temperaturen lidt ned og så forøge stegetiden.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|