|
indbagt kylling og ris i butterdej2010-11-20 Spørgsmål fra : Maria
I opskriften indgår bl.a : Butterdej, pillet kylling, ris, porrer, løg, karry
Bemærkninger : Opskrift fra et gammelt hæfte til et ugeblad. Jeg kan huske at den her blanding af ingredienserne bliver blandet sammen med en eller anden form for cremet konsistens hvorefter man pakker det hele ind i butterdejen og så i ovnen.
Svar : Hej Maria
Jeg ville lave en tyk bechemel, eller hvid sauce, som jeg smager godt til med karry.
I den varme sauce ville jeg så putte plukket kogt kylingekød, kogte ris, og fintsnittede porrer og løg som er let sauterede.
Forholdsmæssigt ville jeg bruge 1 del sauce og 3 dele fyld.
Fyldet køles af til næste dag hvor du ruller butterdejen let ud, og fordeler fyldet herpå, enten som små portionspakker eller en stor rulle.
Bages i ovnen ved 200 grader C til de er lysebrune.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|