KRONDYRSUPPE

2010-10-09
Spørgsmål fra   :  poul erik madsen

I opskriften indgår bl.a   :  Kender ikke ingredienserne, men det skal vel koges på dyrekød. venlig hilse P.E.Madsen

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Poul

Generelt vil jeg sige at du kan bruge en opskrift på oksekødssuppe, men anvendelsen af kogt dyrekød er begrænset, så jeg ville foretrækken en brun suppe, kogt på ben, evt skrog af fjervildt og hvad du nu har af ukorente kødstykker med ben.

Vi har en opskrift på brun oksefond som jeg mener du kan bruge med vildt, dog med tilføjelde af nogle vildtkrydderier, så som enebær, timian, rosmarin og lidt hele peberkorn.

Suppen serveres ren uden urter, evt. lidt fintskåret tomat, og med små profiterolles fyldt med vildt mousse.

Se opskriften her

Den færdige bouillon skal efterfølgende klares, frem gangsmåden kan du se her, dog bruger du hakket vildtkød i stedet for oksekød.

Se klarfikation her


Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.