|
gravad skinke2010-05-18 Spørgsmål fra : Karsten Petersen
I opskriften indgår bl.a : et skinkeinderlår lægges i olie el. lign. og sukker og trækker evt. med dild.man kan også bruge noget "krømmel" der er grønt og rødt at komme ved eller ovenpå.en udførlig opskrift ønskes om muligt.
Bemærkninger :
Svar : Hej Karsten
Jeg tror ikke at du kan gravad en hel skinke, andet end at den skal ligge så længe at jeg ikke turde spise den.
Generelt skal du være meget sikker på hvor kødet kommer fra da det jo ikke skal opvarmes.
Jeg tænker på salmonella.
Du kan måske skære skinken i meget tynde skiver, sóm du så ligger på et fad, drysser salt og sukker over.
Krymlen kunne være tørret dildspidser, og det røde kunne være knust rosenpeber.
En færdigafprøvet opskrift er det jo ikke helt, men jeg håber du kan bruge det.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|