oksemørbrad i saltlage

2010-01-16
Spørgsmål fra   :  Lilli Hansen

I opskriften indgår bl.a   :  oksemørbrad salt

Bemærkninger   :  
Vi fik retten på en rest. på Gran Canaria. Den blev serveret på et fad og var pakket ind i salt. Ved bordet blev den skrabet fri for salt og skåret i skiver på ca 1,5 cm tykkelse. Herefter skulle vi selv stege stykkerne på en varm pande over et gasblus (uden fedtstof). Hvor længe mon den har ligget i salt og mon der var blandet noget i saltet? Det der undrer mig var at der ikke var trukket kødsaft ud i saltet. Kødet var utroligt mørt og smagte rigtig dejligt, men var ikke specialt salt. mvh Lilli Hansen


Svar   :  
Hej Lilli

Saltbagt oksemørbrad har vi opskrift på, men det med at stege stykkerne på bordet er ikke noget vi kender til.

Se opskrift her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.