Canadiske Snowcrabs (kendt fra Discovery)

2010-01-03
Spørgsmål fra   :  Hanne Noer

I opskriften indgår bl.a   :  rørt med hakket dild, tomat og lime. Serveret på ærtebure.

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Hanne

Jeg må starte med at sige at jeg ikke har erfaring med snowcrabs, men det må være noget henad kogning af krabbekløer, de almindelige små nogen.

Krabberne kommes i letsaltet kogende vand og koger 6-8 minutter.

De får lov til at køle lidt af og herefter flækkes kløerne og kødet piles ud. Det kan flække med en huggekniv eller knuse skallen med en kødhammer eller hammer. Du skal ikke forvente at kunne pille kødet ud i pæne stykker.

Det du beskriver med at røre med dild, tomat og lime må du prøve dig frem med mængderne.

Jeg går ud fra at det er ærtepure du mener og hertil tilføjer jeg et link til en opskrift her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.