|
bacalau norsk2009-08-29 Spørgsmål fra : john jensen
I opskriften indgår bl.a : klipfisk
Bemærkninger : ka
rtofler ca. 20 personer
Svar : Hej John
Har ikke opskrift på norsk Bacalao - kan du ikke bruge en portugisisk i stedet? Den kommer her.
Klipfisk udvandes 1-2 døgn, koges i frisk vand ca. 10 min. fjern skind og ben - del i flager.
Steg finthakkede løg i olie til de er gyldne, tilsæt fiskeflagerne og steg i 5 min.
Varm olie i anden pande og steg meget tyndtskårne kartoffelskiver 10-15 min. til de er møre - dryp af og læg dem ned i fiskepande. Varm det hele igennem. Tilsæt 6 sammenpiskede æg smagt til med peber - varm alt igennem til konsistens som røræg. Drys med hakket persille.
Opskrift fra kogebogen "Den store bog om at holde hus" fra Tørsleffs Husmoder Service.
Else
Se flere opskrifter med Bacalao her
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|