|
deserter med rababer2009-05-25 Spørgsmål fra : Hjørdis Mofjeld
I opskriften indgår bl.a : rababer
Bemærkninger :
Svar : Hej Hjørdis
jeg en opskrift, der hedder
rabarbercrumble:
400 g rabarber
150 g. sukker (da min mand har lidt diabetes, bruger jeg sødestof, der svarer til 75 gr. sukker)
1/2 vanillestang
75 gr. havregryn
10 gr. smør 100 gr. mandler
100 gr sukker(igen det halve perfect strø)
75 gr. marcipan
rabarberne lægges i et ovnfast fad,drysses m.sukker og vanillekorn.
blend havregryn,smør,mandler,sukker/sødestof og marcipan, kom det over frugten
bages ved 190 gr. i 25-30 min, til overfladen er gylden.
serveres med vanilleis,cremefrache(smagt til med vanille eller flødeskum. jeg bruger den også til kaffe
Mvh birgit
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|