Rød skum

2009-02-05
Spørgsmål fra   :  Hanne Schrøder Nielsen

I opskriften indgår bl.a   :  æggehvider, ribssaft, sukker, husblas,evt. vand

Bemærkninger   :  
Der serveres gul cremesovs til


Svar   :  
Hej Hanne

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på rød skum.

Beklager meget
Per


Ved det er længe siden men faldt lige over Hanne Schrøders Nielsens spørgsmål om Rød skum og det beklagende svar fra Per.

Tror hun manglede opskriften på "Rødmende Jomfru". Opskriften kan findes på "Spise Med Mormor" på følgende link:
http://spisemedmormor.blogspot.com/2010/03/rdmende-jomfru.html

Jeg har indsat opskriften nederst.

Mvh. Bettina.

RØDMENDE JOMFRU 1 æggehvide 2 1/2 dl rød frugtsaft sukker efter smag gelatine (husblas) rød frugtfarve Pisk æggehvide, saft og evt. sukker i 20 minutter og tilsæt den opløste gelatine og frugtfarven. Pisk atter til det er et stift skum. Serveres med cremesovs CREMESOVS 3 dl mælk 1 æg eller 2 æggeblommer 1 spsk. sukker vanille Pisk æg og sukker godt sammen. Ophed mælken og hæld den i æggesnapsen. Hæld det hele i gryden og bring det til kogepunktet under piskning. Afkøles og røres nogle gange for ikke den skal trække skind.

Server desserten i nogle spændende glas.



Se flere spørgsmål og besvarelser her.