|
Provstens julekage2008-12-03 Spørgsmål fra : Ingrid
I opskriften indgår bl.a : Mel, mælk, gær, sukker, plantemarg., citronskal, chokolade, rom, cocktailbær, mandler, dadler, appelsinskal (pomerans), æg, salt, vanille
Bemærkninger : En opskrift fra Amo-folder(?)
Har ingrediens-listen, men mangler
en del af teksten.
Svar : Hej Ingrid
Amo Magasinet nr 3 1991
Opløs gæren i lunken mælk og tilsæt sukker, salt, plantemargarine og det halve af melet. Rør godt og tilsæt derefter vanillesukker, den revne skal af citron og rom. Rør æggene i et ad gangen. Hak chokolade i småstykker, del dadlerne i 1/4-dele og smut mandlerne. Tilsæt chokolade, cocktailbær, appelsinskal , dadler og mandler. Rør det hele godt igennem og tilsæt resten af melet. Dejen hældes i en smut form og hæver tildækket i 45 min. Bages ved 175 grader i ca 45 min. Vend forsigtigt kagen ud på en bagerist, når den har stået i 15 min.
Med venlig hilsen
Birgitte
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|