|
Pølsemandens ketchup2008-10-08 Spørgsmål fra : [email protected]
I opskriften indgår bl.a : Halløjsa. For et par uger siden, gav du mig en opskrift på en pragtfuld thomat ketchup.Den har jeg nu lavet - men den er lidt tynd. Hvordan bliver den blank og lidt tykkere...? Jeg kan vel ikke jævne med kartoffelmel eller husplas...? Hilsen Sonja
Bemærkninger :
Svar : Hej Sonja
Jeg har lige været inde og se på spørgsmålet fra sidst, og det ser ud til at det jeg har sendt var et link til de forskellige opskrifter med tomatketchup og pure.
Så jeg kan ikke se hvilken opskrift som du har brugt.
Da vi ikke har prøvet at lave ketchup har vi svært ved at komme med et præcist svar, men en mulighed var jo at tilsætte lidt maizena majsstivelse.
Du kunne også prøve at fjerne indmaden fra nogle af tomaterne så kun frugtkødet blev brugt.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|