diabetikervenlig brunkål

2008-10-05
Spørgsmål fra   :  Anne Frederiksen

I opskriften indgår bl.a   :  hvidkål,

Bemærkninger   :  
Hej Alletiders kogebog.... Jeg skriver til jer fordi jeg har en svigerfar der ELSKER brunkål... Der er bare det problem at han har fået konstateret sukkersyge!! Så jeg ville høre om det er muligt at kunne lave brunkål uden sukker??? For diabetikere.. Håber i kan hjælpe mig? MVH Anne Frederiksen.


Svar   :  
Hej Anne

Man kan sagtens lave diabetikervenlig brunkål. For det første skal det traditionelle fede flæsk udskiftes med noget mere fedtfattigt som fx hamburgryg eller medister med lavt fedtindhold. Dernæst brunes kålen i lidt fedtstof og lidt sovsekulør. Tilsidst tilsættes flydende sødemiddel efter smag, pas på, det søder meget, så start med ½ tsk og smag dig frem.

Med venlig hilsen
Erfaren Diabetiker



Se flere spørgsmål og besvarelser her.