|
taichiki salat2008-10-05 Spørgsmål fra : ulla wahl
I opskriften indgår bl.a : salat af revne agurker, hvidløg og yogurth
Bemærkninger :
Svar : Hej Ulla
Til 4 personer.
Græsk tzatziki
1 bæger yoghurt 0,1 %
½ -1 spsk. Ekstra Jomfru Olivenolie
2 fed hvidløg, presset
1 stk. agurk
½ spsk. fin salt
groft salt og peber
Kalamata oliven
Agurken skylles og rives groft på råkostjern, saltes i ca. 5-10 minutter,
skylles i en sigte og vrides i et rent klæde, til agurken er tør.
Yoghurt røres sammen med olivenolie, presset hvidløg, revet tør agurk, salt og
hvid peber og smages til.
Lad tzatziki trække ½-1 time, det giver den smag og krop.
Tzatziki anrettes på tallerken eller lille fad og pyntes med hele sorte oliven.
Med venlig hilsen
Therese
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|