oksetyndstegsfilét

2008-07-30
Spørgsmål fra   :  Jonna Nørgaard

I opskriften indgår bl.a   :  Vægten 5,3 kg.

Bemærkninger   :  
Hvordan skal den tilberedes og hvor lang tid skal den have i ovnen og ovntemperatur samt kødtemperatur


Svar   :  
Hej Jonna

Jeg studser lidt over vægten på tyndstegfileten, tyndstegfileten er det bagerste på oksefileten og vejer normalt kun et par kg. Jeg tænker om den er med ben? for ellers må det næsten være en hel filet du står med.

Jeg har fundet en opskrift frem på oksetyndsteg med ben som du måske kan bruge, det sikreste resultat opnår du ved at bruge stegetermometer, da stegetiden ikke nødvendigvis øges lige så meget som vægten.

Se opskriften her

Er det uden ben så prøv at kig under oksefilet efter en opskrift.

Se opskrifter på oksefilet her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.