Tyrkisk specialitet:

2003-09-12
Spørgsmål fra   :  Eva Nynne Jørgensen

I opskriften indgår bl.a   :  Nogle steder kalder de det for Sultan kebab

oksekød (skært), champignon, fløde, grøn peber og løg.

Bemærkninger   :  
Jeg fik ikke spurgt om opskrift på en gryde-/panderet vi også har fået på Topkapi. Det er med oksekød, champignon, fløde, grøn peber, løg. Kan du også hjælpe mig med en opskrift på denne ret? På forhånd tak!


Svar   :  
Hej Eva

Jeg har her en opskrift på en kebab som lyder meget lig den du søger, om det er lige den ved jeg ikke, men du kan da prøve.

Se opskriften her

Den sidste opskrift har jeg ikke et bud på, men du kan jo prøve "tøm køleskabet" og der søge på ingredienserne (oksekød kortes ned til okse)

Kom til "tøm køleskabet her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.