Vindebykagen

2008-05-24
Spørgsmål fra   :  Berit Fjordside

I opskriften indgår bl.a   :  200 g smør, 200 g melis, 4 æg røres godt sammen. tilsættes 200 g mel, 1 tsk. vanillesukker, 1 tsk bagepulver og 1 dl fløde samt 100 g hakket chokolade, 100 g hakkede nødder og 100 g rosiner. Kommes i bradepande og bages ved 200 grader i ca. 40 min. Pyntes med glasur af flormelis og appelsinsaft og drysses tilsidst med reven glasur. Når jeg følger opskriften, så brænder kagen i bunden. Jeg har prøvet at gøre bagetiden kortere, men så synes jeg ikke kagen er ordentlig bagt i bunden. Kan I hjælpe? På forhånd tak. mvh Berit Fjordside

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Berit

Du skriver ikke noget om hvor i ovnen at du bager kagen, det jeg tænker er i hvert fald at du skel flytte den højere op i ovnen, jeg bager de fleste kager midt i ovnen.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.