|
Vindebykagen2008-05-24 Spørgsmål fra : Berit Fjordside
I opskriften indgår bl.a : 200 g smør, 200 g melis, 4 æg røres godt sammen.
tilsættes 200 g mel, 1 tsk. vanillesukker, 1 tsk bagepulver og 1 dl fløde samt 100 g hakket chokolade, 100 g hakkede nødder og 100 g rosiner.
Kommes i bradepande og bages ved 200 grader i ca. 40 min.
Pyntes med glasur af flormelis og appelsinsaft og drysses tilsidst med reven glasur.
Når jeg følger opskriften, så brænder kagen i bunden. Jeg har prøvet at gøre bagetiden kortere, men så synes jeg ikke kagen er ordentlig bagt i bunden.
Kan I hjælpe?
På forhånd tak.
mvh
Berit Fjordside
Bemærkninger :
Svar : Hej Berit
Du skriver ikke noget om hvor i ovnen at du bager kagen, det jeg tænker er i hvert fald at du skel flytte den højere op i ovnen, jeg bager de fleste kager midt i ovnen.
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|