|
dådyrhals eller krondyrhals2008-04-17 Spørgsmål fra : Nina
I opskriften indgår bl.a :
Bemærkninger : Jeg har et stykke krondyrhals liggende i fryseren, 1 klump kød på ca. 1,8 kg. Jeg aner ikke, hvad jeg skal stille op med det. Ønsker en opskrift med ikke alt for mange "underlige" krydderier, som jeg ikke har i køkkenet.
Svar : Hej Nina
Har du prøvet at lave høns i asparges?
Vi koger halsen med grøntsager til den er riftig mør,husk ar skumme evt. fedt af, derefter plukkes kødet i små stykker og kommes sammen med små dåse asparges i en jævnet sovs, hvor du bruger noget af den kraftige suppe fra kødet til sovsen.
Varm tarteletter i ovnen.
Vi kommer tarteletfyldet på bordet i en skål og tarteletterne
på et fad, da tarteletterne hurtigt mister sprødheden hvid de fyldes i køkkenet.
Suppen kan du si, og derefter jævne lidt, giv den lidt farve med kulør og kom resten af kødet
sammen med melboller i.
er der ikke kød nok så brug kødboller.
Server brød til.
Du kan også lave ragout med
kartoffelmos til.
Der er mad til mange dage i sådan en hals.
Held og lykke med det.
Og velbekomme.
Kai
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|