Rubinsteinskage

2008-01-27
Spørgsmål fra   :  Vagn Nielsen

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
der findes flere varianter af denne kage hvilken opskrift er den orginale.


Svar   :  
Hej Vagn

Det er vist umuligt at finde en original opskrift paa rubinsteiner, men min far, som er gammel bager, har flere gange lavet det som dessert til familiefester, og det hat väret en makronbund med hindbär, og ovenpaa en god romfromage, men naar man laver den, skal man begynde med at lave formagen i en form, der kan vendes, og saa vender man fromagen ud paa makronbunden. Derefter overträkkes den med chokolade og pyntes med smaa makroner. Det er temmelig svärt at göre, fordi den smeltede chokolade ogsaa let kan smelte fromagen, saa dyp smaa gode markoner i chokolade og däk fromagen med dem. Server evt. hindbärcoulis (pureret hindbärsauce )til.

Hilsen
Victoriaregina



Se flere spørgsmål og besvarelser her.