|
KANELKAGE2008-01-03 Spørgsmål fra : ANNIKA BAY
I opskriften indgår bl.a : dej:marg, sukker, mel, kanel, natron, kærnemælk
glasur: smeltet marg, flormelis, vanilie, cacao stærk varm kaffe
Bemærkninger :
Svar : Hej Annika.
Det må være denne du søger:
Kanelkage.
Dejg:
125 g smeltet smør, 400 g sukker, 400 g mel, 4 tsk stødt kanel, 2 tsk natron, ½ l kærnemælk.
Glasur:
50 g smeltet emør, 250 g flormelis, 2 tsk vanilliesukker, 1 spsk kakao, 4 spsk varm stærk kaffe.
Smør og sukker røres godt sammen. Mælken røres i. Mel, kanel og natron tilsættes. Rør dejgen godt og kom den i en smurt bradepande ca. 25x30 cm. Bages ved 200 gr. i ca. ½ time. Kagen afkøles lidt og overtrækkes med glasuren. Kagen pyntes med nødder og eller valnødder og skæres i passende stykker.
Fra Alt for Damerne for mange år siden.
Hilsen
Annette Andersen
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|