KANELKAGE

2008-01-03
Spørgsmål fra   :  ANNIKA BAY

I opskriften indgår bl.a   :  dej:marg, sukker, mel, kanel, natron, kærnemælk glasur: smeltet marg, flormelis, vanilie, cacao stærk varm kaffe

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Annika.

Det må være denne du søger:
Kanelkage.

Dejg:
125 g smeltet smør, 400 g sukker, 400 g mel, 4 tsk stødt kanel, 2 tsk natron, ½ l kærnemælk.

Glasur:
50 g smeltet emør, 250 g flormelis, 2 tsk vanilliesukker, 1 spsk kakao, 4 spsk varm stærk kaffe.

Smør og sukker røres godt sammen. Mælken røres i. Mel, kanel og natron tilsættes. Rør dejgen godt og kom den i en smurt bradepande ca. 25x30 cm. Bages ved 200 gr. i ca. ½ time. Kagen afkøles lidt og overtrækkes med glasuren. Kagen pyntes med nødder og eller valnødder og skæres i passende stykker.
Fra Alt for Damerne for mange år siden.

Hilsen
Annette Andersen



Se flere spørgsmål og besvarelser her.