ColeslaW

2007-10-07
Spørgsmål fra   :  Anny Hofman

I opskriften indgår bl.a   :  Hvidkål-Gulerod? CremeFraiche

Bemærkninger   :  
Bruges som tilbehør til stegeretter


Svar   :  
Hej Anny

Du skal bruge følgende til opskrift på Coleslaw.

400 gr hvidkål
200 gr gulerødder
1½ dl fromage frais max 0,5 % fedt
½ dl græsk yoghurt max 10% fedt
½ dl let/fedtfri mayonnaise
1-2 tsk citronsaft
1-1½ tsk dijonsennep
3/4 tsk paprika
3/4 tsk salt
½ tsk peber
1-1½ tsk sukker

Fremgangsmåde for Coleslaw:
Riv hvidkål og gulerødder groft. Bland alle ingredienser til selve saucen sammen. Smag den evt. til med mere peber, parika eller sennep efter behag. Den skal være en lille smule skarp i smagen. Bland saucen med hvidkål og gulerødder og rør det godt sammen. Stil coleslawen koldt i køleskab - gerne min. 1 time før anvendelse.

Med venlig hilsen
stine



Se flere spørgsmål og besvarelser her.