|
ColeslaW2007-10-07 Spørgsmål fra : Anny Hofman
I opskriften indgår bl.a : Hvidkål-Gulerod? CremeFraiche
Bemærkninger : Bruges som tilbehør til stegeretter
Svar : Hej Anny
Du skal bruge følgende til opskrift på Coleslaw.
400 gr hvidkål
200 gr gulerødder
1½ dl fromage frais max 0,5 % fedt
½ dl græsk yoghurt max 10% fedt
½ dl let/fedtfri mayonnaise
1-2 tsk citronsaft
1-1½ tsk dijonsennep
3/4 tsk paprika
3/4 tsk salt
½ tsk peber
1-1½ tsk sukker
Fremgangsmåde for Coleslaw:
Riv hvidkål og gulerødder groft.
Bland alle ingredienser til selve saucen sammen. Smag den evt. til med mere peber, parika eller sennep efter behag. Den skal være en lille smule skarp i smagen.
Bland saucen med hvidkål og gulerødder og rør det godt sammen.
Stil coleslawen koldt i køleskab - gerne min. 1 time før anvendelse.
Med venlig hilsen
stine
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|