|
Sejopskrifter2007-09-14 Spørgsmål fra : Irma Sörensen
I opskriften indgår bl.a : jeg söger oplysning om forskellige måder at tilberede
fisken SEJ
Bemærkninger :
Svar : Hej Irma
Vi har fået et par forslag fra brugerne her på kogebogen som jeg her vil sende videre til dig.
De bedste fiskefrikadeller jeg har fået... Hak sejkødet fint sammen med et par løg, æg,salt og pebber, lidt mælk eller fløde og tilsæt mel indtil konsistensen passer, steg frikadellerne på en ikke for varm pande indtil de har fået en god farve.
Egon Carlsen
du skal bruge 600 gr lyssej porer 2/3stk 4gulerøder som skærer iskiver og lægger i ildfastfad oven på lægger du sej som er skårret i minder stk salt peber persilde og et par smør klatter skal have 40minutter ved 160 gr ovnen skal være varm fra start.
wiily korsgaard
Generelt vil jeg sige at du kan bruge sej i stedet for torskefisk, så jeg vedhæfter også et link til disse opskrifter.
Se torskefiskopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
Se flere spørgsmål og besvarelser her.
|